Blogi

19.07.2018

Sähkömies Esa ”Lamppu” Lambert
”Sähkömies on ravintoketjun viimeinen lenkki”

Esa Lambert on kantanut sähkömiehelle varsin sopivaa lempinimeä ”Lamppu” siitä saakka, kun hän aloitti työuransa sähköhommissa.

27.06.2018

Hydrauliikka-asentaja Aki Vaaljoki on yksi niistä reilusta 20 kaverista, joita on kiittäminen Topliftin laadukkaasta tuotannosta ja jouhevasti hoidetuista huoltopalveluista. Ammattinimikkeensä mukaisesti Vaaljoki on erikoistunut hydrauliikkaan, mutta käytännössä häneltä onnistuvat kaikki Topliftillä tehtävät asennustyöt. Miehellä on tarvittavat luvat myös nosturikatsastusten tekemiseen.

27.06.2018

Kappaletavarakuljetuksiin erikoistuneen imatralaisen kuljetusliike Trans-Jääskeläinen Oy:n arki on tekemistä täynnä. Kolmen palkatun kuskin lisäksi myös toimitusjohtaja Jaakko Jääskeläinen pääsee hyppäämään säännöllisesti nosturi- tai vaihtolava-auton ohjaamoon ja hoitamaan asiakaskuljetuksia. Haastattelunkin mies antaa näppärästi ratin pyörittelyn lomassa.

27.06.2018

Szepaniak-yhtiöt on 70-luvun alussa perustettu joutsenolainen perhekonserni, joka tarjoaa materiaalinkäsittely- ja logistiikkapalveluja erityisesti mekaaniselle ja kemialliselle metsäteollisuudelle sekä energialaitoksille. Kuljetus Szepaniak Oy on tehnyt Topliftin kanssa tiivistä yhteistyötä lähes 30 vuoden ajan.