Raskaan kaluston huolto ja korjaus

Jos päällirakenne tai perävaunu kaipaa huoltoa ja korjausta, rakenteen seinässä on reikä, hydrauliikkajärjestelmä tuntuu tehottomalta tai perävaunu kulkee kahdella kaistalla, ota suunnaksi Topliftin korjaamo.

Topliftin raskaan kaluston korjaamo on erikoistunut puhtaasti nimenomaan raskaan kaluston päällirakenteisiin ja perävaunuihin merkistä riippumatta. Pressukapellivaunujen, ketjupurkavien ja seinänousevien perävaunujen, rahtilavojen, elementtikuljetus-, sivukippi- ja erikoisperävaunujen sekä tasonostolaitteiden korjaus ja huolto tehdään korjaamollamme pitkällä kokemuksella ja vakaalla ammattitaidolla.

Osaamiseemme kuuluvat myös vaativat hydrauliikkakorjaukset ja säätötyöt, sähkö- ja pneumatiikkakorjaukset sekä teräsrakenne- ja perävaunujen alustatyöt. Oma tuotanto, tuotekehitys ja kattavat varaosavarastot mahdollistavat kokonaisvaltaisen ja tehokkaan palvelun. Ammattitaitoiset ja kokeneet asentajamme varmistavat, että ongelmasi tulee ratkaistuksi. Meiltä ei ole lähtenyt ulos yhtään ajoneuvoa puolikuntoisena!

Toplift-korjaamo on valtuutettu A-jarrukorjaamo.Valtuutettu A-jarrukorjaamo

Korjaamomme on valtuutettu ja ammattitaitoinen A-jarrukorjaamo ja tarjoamme kuorma-autojen ja perävaunujen jarrujen huollot, korjaukset sekä säätötyöt perävaunuihin. Lisäksi ATK-avusteinen jarrudynamometrimme mahdollistaa jarrusovitukset katsastusta varten.

Topliftin korjaamolta löytyy tarvittavat välineet ja osaaminen Wabco, Knorr, Haldex ja BPW EBS-jarrujärjestelmien korjaukseen sekä kaikkiin ABS-järjestelmiin.

Asiantunteva raskaan kaluston merkkikorjaamo

Topliftin raskaan kaluston korjaamo on takuuvarma paikka teettää nostureiden, nostimien, vaihtolavalaitteiden ja ajoneuvotrukkien huollot ja korjaukset viimeisen päälle ammattitaidolla.

Toplift-korjaamo on valtuutettu korjaamaan Hiab-kappaletavaranostureita, Multilift-vaihtolavalaitteita, Zepro-perälautanostimia, Loglift- ja Jonsered-puutavaranostureita sekä Moffet-ajoneuvotrukkeja.

Jälkikäteen vaunuihin asennetaan Topliftin korjaamolla yleensä lisävaloja, sidontapisteitä sekä esimerkiksi lisälukituksia vaihtolavojen kuljetukseen. Alustaan liittyviä jälkiasennettavia laitteita ovat mm. akselinnostimet sekä erilaiset tasosäätöratkaisut.

Kysy lisää raskaan kaluston määräaikaishuolloista ja korjaamopalveluista oheisella lomakkeella. Tiedustele raskaan kaluston varaosia täältä.

Tiedätkö, mitä asioita perävaunusi määräaikaishuollossa kuuluisi tarkastaa? Lataa ilmainen perävaunun päivittäisen huollon ja vuosihuollon tarkistuslista.