Korjaamo

Jos päällirakenne tai perävaunusi kaipaa huoltoa ja korjausta, rakenteen seinässä on reikä, hydraulijärjestelmä tuntuu tehottomalta tai perävaunu kulkee kahdella kaistalla, on Toplift oikea valinta korjaamoksi.

Korjaamomme on erikoistunut puhtaasti päällirakenteisiin ja perävaunuihin merkistä riippumatta. Osaamiseemme kuuluuvat myös vaativat hydrauliikkakorjaukset ja säätötyöt, sähkö- ja pneumatiikkakorjaukset sekä teräsrakenne- ja perävaunujen alustatyöt. Oma tuotanto, tuotekehitys ja kattavat varaosavarastot mahdollistavat kokonaisvaltaisen ja tehokkaan palvelun. Ammattitaitoiset asentajamme ja pitkä kokemus varmistavat, että ongelmasi tulee ratkaistuksi.

Korjaamomme on A-jarrukorjaamo ja tarjoamme jarrujen huollot, korjaukset sekä säätötyöt perävaunuihin. Lisäksi ATK-avusteinen jarrudynamometrimme mahdollistaa jarrusovitukset katsastusta varten. Olemme valtuutettu korjaamaan Hiab-kappaletavaranostureita, Multilift-vaihtolavalaitteita, Zepro-perälautanostimia, Loglift- ja Jonsered-puutavaranostureita sekä Moffet-ajoneuvotrukkeja.

 

Lataa tästä ilmainen perävaunun huollon tarkastuslista muistisi tueksi!