Edustus

Edustukseemme valikoituneet tuotteet jakavat arvomme ja laatukriteerimme. Tunnetut ja hyvin edustetut tuotemerkit takaavat, että mahdollisessa vikatilanteessa kalusto saadaan nopeasti takaisin tienaamaan.

Hiab

Hiab kehitti maailman ensimmäisen kuormausnosturin vuonna 1944, tämän johdosta yritys saavutti aseman, jossa lähes jokaista kuormankäsittelyyn ja nostamiseen tarkoitettua laitetta nimitettiin puhekielessä ”hiabiksi”. Hiab-nostureiden tarjoama tarkkuus, suorituskyky sekä turvallisuus ovat vertaansa vailla.

Meiltä saat myös nosturien huollot ja korjaukset sekä 10-vuotistarkastukset.

Hiab-nostureiden varaosia löytyy myös hyllystä, ja jollei tarvitsemaasi osaa löydy, niin niitä saadaan nopealla aikataululla toimitettua keskusvarastosta.

Hiab >>

Multilift

Multilift-vaihtolavalaitteiden edistykselliset ominaisuudet yhdistettynä luotettavuuteen ja tuottavuuteen tekevät siitä oikean valinnan vaativaan työhön.

Multilift >>

Zetterbergs

Zetterbergs valmistaa yli 90 vuoden kokemuksella teräslavoja sekä komponentteja raskaan kuljetuskaluston tarpeisiin. Zetterbergs-lavojen korkea laatu ja edistyksellinen toiminnallisuus ovat asiakkaiden arvostamia ominaisuuksia, jotka mahdollistavat kuljetusten korkean suorituskyvyn ja pitkän käyttöiän.

Meiltä saat laadukkaat Zetterbergs-maansiirtolavat ja komponentit ammattikäyttöön.

Zetterbergs >>

Stas

Stas on yksi Euroopan merkittävimpiä perävaunujen valmistajia. Perävaunujen keveys mahdollistaa suuren hyötykuorman ja kestävyys varmistaa korkean käyttöasteen.

Stas >>

Toteuttamiamme ratkaisuja

Toplift - valtuutettu Hiab-edustaja